Brei nooit een trui voor je vriendje!

Curse of the boyfriend sweater

Echt? Ligt er een vloek op het breien van een trui voor je vriendje?

Is de liefde echt over voor je de laatste steek van je naalden laat glijden?

Patricia and Adam Scribner (eigenaars van een wol winkel in Hoboken, NJ) schreven er een boek over.  “Curse of the  Boyfriend sweater”. Compleet met brei patronen.

Te koop bij o.a.  The Book Depository voor €12.93 (geen verzendkosten!).

Lees hier meer over de schrijvers van het boek.

 

Lees hier de introductie van het boek.

Geen goed idee dus om een trui te breien voor je vriendje.

Ask any knitter, and she will tell you: it is bad luck to knit a sweater for your boyfriend.” – The Daily Knitter 

 

trui breien voor je vriend

Free Delivery on all Books at the Book Depository


4 Replies to “Brei nooit een trui voor je vriendje!”

  1. Blijf je met trui en zonder vriendje zitten dus, kan eigenlijk niet de bedoeling zijn. vriendje zou juist dankbaar moeten zijn lijkt me, na al dat werk.

    1. @Theo Ik ga er ook maar van uit dat die vloek niet echt bestaat…. tenzij het een erg lelijke trui zou zijn natuurlijk…

  2. Haha, heel herkenbaar dit. Die trui voor mijn vriendje was een enorm werk, met ingebreide Noorse motieven, maar het model klopte van geen kanten. Moeilijk voor hem, en moeilijk voor mij, om toe te geven. Heb het daarna nooit meer geprobeerd, een trui voor die knul……

  3. Die vloek is me wel bekend, er komen ook meteen twee truien in gedachten. Een prachtige gebroken witte trui van natuurlijke schapenwol, in gerstekorrel, die mijn exvriendje vooral graag aantrok wanneer hij wist dat hij me tegen zou komen. Een tweede trui, in kerriekleuren, die ik zelf heb kunnen houden, gelukkig maar. Ik vraag me af of de vloek ook opgaat voor echtgenoten. Zou eigenlijk niet zo moeten zijn, want hoe dan ook heeft je eega de proefperiode doorstaan, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *